1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. II. emelet

Rólunk

Üdvözlöm a Mebiz weboldalán! 

Gergics Balázs vagyok,
a MEBIZ Bt. alapítója és vezetője

Cégünk 2009 óta végez munka- és tűzvédelmi tevékenységet. Az ügyfeleink bizalmát alázatosságunkkal, megbízhatóságunkkal, rugalmasságunkkal, munkatársaink kedvességével és figyelmességével érdemeltük ki.

Nagy tapasztalatokra tettünk szert a munkahelyi elsősegély és ADR 1.3 képzések területén, valamint a tűzvédelmi szakvizsgáztatásban. Több, mint 200 elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk, és ez a szám hétről hétre csak nő. Velünk nagyon egyszerű és gyors felvenni a kapcsolatot akár írásban, akár szóban. Nagyon hamar reagálunk, ingyenesen tanácsot adunk és rugalmasan időpontot egyeztetünk bármely képzésünkre, melyeket akár az általunk biztosított helyszíneken, akár a kedves ügyfeleink saját telephelyén is megtartunk, igénytől függően.

A képzéseken mindig szakmájukban jártas, naprakész információkkal és sokéves tapasztalattal rendelkező oktatókkal találkozhat, akik készségesen segítenek minden felmerülő szakmai kérdésre, problémára. A képzéseink mindig jó hangulatban telnek, mert mindenkivel megtaláljuk a közös hangot és felkeltjük az érdeklődést a téma iránt.

A képzéseket írásbeli vizsgák követik, amelyek sikerülnek is a résztvevőknek, hiszen a tananyagok specifikusak, jól követhetőek és rövid idő alatt elsajátíthatóak. Az igazoló dokumentumokat a képzés helyszínén át is adjuk a részt vevőknek, így azok a lehető leghamarabb elláthatják funkciójukat.

Ügyfeleink szívesen ajánlják másoknak is szolgáltatásainkat. Legyen Ön is elégedett ügyfeleink között mihamarabb!

Tűzvédelmi, elsősegély és ADR képzés
Keressen minket, kérjen árajánlatot !
MIÉRT MINKET VÁLASSZ ?

Bárhol vizsgázhat

Az országban bárhol igénybe tudják venni a szolgáltatásokat.

Nagy tapasztalat

Több mint 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Gyors válaszadás

1 órán belüli válaszadás megkeresés esetén. Mindenkit visszahívunk.

Tapasztalt oktatók

Oktatóink jól felkészültek, barátságosak.

KÉPZÉSEINK

Gyakorlatias, tényleges tudást biztosító, magas színvonalú képzések

MUNKAHELYI ELSŐSEGÉLY KÉPZÉS

A munkahelyi elsősegély képzés olyan embereknek szól, akik szeretnek felkészülni a legrosszabbra is. Akik nem akarnak tétlenül állni..

TŰZVÉDELMI SZAKVIZSGA

A Belügyminisztérium rendelete szigorúan kiköti, hogy bizonyos munkaköröket csakis tűzvédelmi szakvizsga sikeres elvégzését követően lehet ellátni….

ADR 1.3 SZERINTI KÉPZÉS

Ha munkája során részt vesz veszélyes áruk csomagolásában, rakodásában, mennyiségből adódó mentességi szállításában stb., biztonsági..

Rólunk
mondták
Keressen minket, kérjen árajánlatot !
Tűzvédelmi, elsősegély és ADR képzés
Keressen minket, kérjen árajánlatot !
Üzenetküldés
Ajánlatkérés
close slider